Retete

Porc cu ceapa si piper

Porc cu ceapa si piper

Ingrediente
  • 400 g carne de porc tăiată cuburi 
  • 1-2 cepe 
  • 2-3 ardei (de culori diferite) 
  • 2-3 linguri de ulei sau sos de soia 
  • 1 lingură de amidon de cartofi 
  • 2 linguri de apă 
  • 2 linguri de smântână 
  • puțin lapte
  • sare și piper
Metoda

1. Curățați și feliați ceapa, apoi îndepărtați semințele ardeilor și tăiați-i în felii subțiri. Așezați carnea, ceapa și uleiul sau sosul de soia într-o caserolă care poate fi folosită în cuptorul cu microunde și amestecați bine. Acoperiți și lăsați la 750 W timp de 10 minute.
2. Adăugați ardeii, amestecați, acoperiți și lăsați la cuptor 8-10 minute la 500 W.
3. Amestecați amidonul cu apa și turnați peste carne, acoperiți și lăsați la cuptor încă 2 minute la 750 W.
4. Subțiați smântâna cu puțin lapte, turnați-o în caserolă, amestecați, acoperiți și lăsați la răcit 5-10 minute înainte de servire.

Timp de gatire

27-32 minute minute

Compara ( Electrocasnice)

Te rugam sa adaugi inca un produs