Retete

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Ingrediente
  • 200 g ceapă 
  • 30 g unt sau margarină 
  • 500 ml supă 
  • 1 frunză de dafin 
  • sare 
  • piper
Metoda

1. Curățați și feliați ceapa. Turnați-o într-un recipient care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, alături de unt. Acoperiți și dați la cuptor timp de 5-6 minute, la 750 W.
2. Adăugați supa și frunza de dafin și mai lăsați timp de 5-6 minute, până când supa începe să fiarbă. Asezonați cu sare și piper.
3. Turnați jumătate din supă în alt vas. Tăiați în cuburi două felii de pâine și adăugați-le în vase; presărând apoi 40 g de cașcaval ras.
4. Așezați vasele în cuptor, pe rând, pe raftul de sus, și lăsați-le în cuptor în funcția de grull până când s-a topit brânza și a prins o culoare aurie.

Timp de gatire

12 minute minute

Compara ( Electrocasnice)

Te rugam sa adaugi inca un produs